banenr

Nā memo e pili ana i ke kāʻei hōʻiliʻili hua hua perforated PP?

I ka hoʻohana ʻanaPP perforated egg picker tape, pono ʻoe e hoʻolohe i kēia mau ʻaoʻao e hōʻoia i ka pono a me ka palekana:

https://www.annilte.net/annilte-perforated-pp-egg-conveyor-belt-product/

Ke koho o ke kūlana perforation:
ʻO kakāʻei ʻohi hua huʻuua hoʻolālā ʻia e ʻae i nā hua e hoʻopaʻa ʻia i loko o nā lua a paʻa i ke kūlana i ka wā o ka lawe ʻana, no laila he mea koʻikoʻi e hōʻoia i ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā kūlana perforation.
Ma mua o ka hoʻohana ʻana, pono e nānā ʻia nā kūlana perforation no ka hoʻokō pono ʻana i mea e paʻa pono nā hua i loko o nā lua.

Ka loiloi o ka maikaʻi perforation:
E like me ka ʻokoʻa o ka lipine ʻohi hua hua perforated, pono ke koho ʻia e hana ʻia me nā mea puʻupaʻa maʻemaʻe, ʻaʻohe o nā haumia a me nā plasticizers, me kahi kino palupalu, ikaika ikaika, elongation haʻahaʻa, a ʻaʻole maʻalahi e haehae a hoʻolōʻihi i ka deformation. .
E nānā inā he like ka perforation, ʻaʻohe haki a i ʻole deformation e hōʻoia i hiki ke hana maʻamau i ka wā o ka hoʻohana ʻana.

Hana a mālama:
I ke kaʻina o ka hoʻohana ʻana, pono e nānā mau ʻia ke kāʻei o ka ʻohi hua manu a me nā hui, a pono e hoʻololi ʻia nā ʻāpana ʻino i ka manawa e hōʻoia i ka hopena hoʻohana lōʻihi.
Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka ʻili o ke kāʻei ʻohi hua manu i mea e pale aku ai i ka hōʻiliʻili ʻana o ka lepo a me nā kulu moa. Ma muli o kona mau hiʻohiʻona kūʻē i ka lepo a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe, hiki ke holoi pololei ʻia me ka wai anuanu.
Pono e mālama i ka hoʻohui ʻana i ka lipine ʻohi hua i mea e hōʻino ai i nā ʻāpana a i ʻole e hōʻeha iā ʻoe iho. E hōʻoia i ka paʻa o nā ami a e nānā inā paʻa lākou i ʻole e hoʻopilikia nā ami hemo i ka pono o ka ʻohi hua manu.

Ka noʻonoʻo o ka hoʻohana ʻana i ke kaiapuni:
ʻO ke kāʻei hōʻiliʻili hua perforated nā hiʻohiʻona o ka hydrolysis resistance, corrosion resistance, impact resistance, low temperature resistance, aging resistance, etc.
Pono ʻoe e koho i ke kāʻei hōʻiliʻili hua manu kūpono e like me nā kūlana kikoʻī o ka mahiʻai, a e hoʻolohe i ka mālama ʻana a me ka mālama ʻana i ka wā hoʻohana.

Hoʻomalu palekana:
I ka hoʻohana ʻana i ka lipine ʻohi hua hua perforated PP, pono e mālama pono i ka palekana pilikino e pale aku i ka hoʻopili ʻana me nā kihi ʻoi a i ʻole nā ​​mea ʻoi e pale aku i ka ʻeha.
E nānā i nā kaʻina hana kūpono a me nā alakaʻi palekana e hōʻoia i ka palekana o nā mea hana a me ka hana.

I ka hopena, ka hoʻohana ʻana oPP perforated egg pick-up tapePono ka nānā ʻana i ke koho ʻana i kahi wahi perforation, loiloi i ka maikaʻi o ka perforation, ka hana a me ka mālama ʻana, ka noʻonoʻo ʻana i ke kaiapuni hoʻohana a me nā mālama palekana e hōʻoia i ka pono a me ka palekana.

AnnilteHe mea hana me 15 mau makahiki o ka ʻike ma Kina a me kahi palapala hōʻoia ISO ʻoihana. ʻO mākou kekahi mea hana huahana gula i hōʻoia ʻia e SGS.

Hana mākou i nā ʻano kāʻei he nui. Loaʻa iā mākou kā mākou brand "ANNILTE"

Inā he nīnau kāu e pili ana i nā kāʻei conveyor, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou!

leka uila:391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
punaewele:https://www.annilte.net/


Ka manawa hoʻouna: Iune-21-2024