banenr

He aha ke kāʻei o ka wili?

kāʻei kaʻaahi, ma ke 'ano he mea nui o ka papa ha'uki, pili pono kona maika'i i ka 'ike ho'ohana a me ka lō'ihi o ka wili. Me kāna hana maikaʻi a me ka maikaʻi hilinaʻi, ua lanakila ʻo Annilte treadmill belt i ka ʻike ākea ma ka mākeke.

https://www.annilte.net/annilte-height-speed-rubber-horse-treadmill-belt-for-horse-walker-product/

ʻo ka mea mua loa,Kāʻei kuʻi wāwae Anniltehana ʻia me ka mea ʻeleʻele kiʻekiʻe ʻeleʻele PVC / PU, nona ke kūpaʻa ʻaʻahu maikaʻi a me ke kūpaʻa ʻana. ʻO ka polyester fiber tensile layer i hoʻohui ʻia i ka papa waena ʻaʻole e hoʻomaikaʻi wale i ka adhesion o ka mea, akā e hōʻoiaʻiʻo nō hoʻi e mālama mau ke kāʻei i kona nui a me kona ʻano ma hope o ka lōʻihi o ka hoʻohana ʻana, ʻaʻole e hoʻolōʻihi ʻia a i ʻole warp.

https://www.annilte.net/annilte-height-speed-rubber-horse-treadmill-belt-for-horse-walker-product/

ʻO ka lua, ʻo nā hono o kaKāʻei kuʻi wāwae Anniltee hoʻohana i ka ʻenehana vulcanisation German superconducting, ka mea e hoʻomāmā a maʻemaʻe ka pilina a hoʻemi nui i ka leo friction ma waena o nā wili a me ke kāʻei holo. I kēia manawa, ʻo ka uea alakaʻi anti-static i hoʻohui ʻia i ke kāʻei lalo ʻaʻole wale e hoʻomaikaʻi i ka conductivity o ke kāʻei holo a pale maikaʻi i ka hōʻiliʻili uila static, akā pale pū i ka palekana o ka mea hoʻohana a hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe o ke kāʻei.

https://www.annilte.net/annilte-height-speed-rubber-horse-treadmill-belt-for-horse-walker-product/

Eia kekahi, loaʻa nā ʻano ʻano palaoa ma ka ʻili oNā kāʻei hele wāwae Annilte,e like me ka palaoa kolepa, ka palaoa daimana, ka palaoa daimana hina, ka palaoa mauʻu maikaʻi, etc. I kēia manawa, hāʻawi pū mākou i ka lawelawe maʻamau no ka lōʻihi, ka laulā a me ka mānoanoa e hōʻoia i kēlā me kēia kāʻei hiki ke hoʻohālikelike pono i kāu treadmill.

He mea hana ʻo Annilte me 15 mau makahiki o ka ʻike ma Kina a me kahi palapala hōʻoia maikaʻi ISO. ʻO mākou kekahi mea hana huahana gula i hōʻoia ʻia e SGS.

Hana mākou i nā ʻano kāʻei he nui. Loaʻa iā mākou kā mākou brand "ANNILTE"

Inā he nīnau kāu e pili ana i nā kāʻei conveyor, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou!

leka uila:391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

punaewele:https://www.annilte.net/


Ka manawa hoʻouna: Mei-29-2024