banenr

ʻO Annilte "Qufu ʻEkolu Holes Day" Tour

I mea e hoʻomaopopo hohonu ai nā lālā o ko mākou ʻohana i ka moʻomeheu Confucian, "ka lokomaikaʻi, ka pono, ka pono, ka naʻauao a me ka hilinaʻi", e ʻike i nā lālā o ko mākou ʻohana i ka pono a aloha kekahi i kekahi, a hoʻokomo i kēia moʻomeheu i loko o kā mākou hui, ua hoʻomaka mākou i ka " E hoʻoili i ke ʻano Confucian a lele me ka makemake”-Jinan Anai hauʻoli i hoʻokahi lā huakaʻi.I mea e hoʻokomo ai i kēia moʻomeheu i loko o ka ʻoihana, ua hoʻomaka mākou i ka "Inherit Confucianism and Fly with Passion"-Jinan Anai hauʻoli hoʻokahi lā huakaʻi ma ʻApelila 1.

E kipa aku i nā Confucius ʻekolu ma Qufu - "Confucius Mansion, Confucius Temple and Confucius Forest".

20230406120023_4749
ʻO ka Confucius Mansion, ka Confucius Temple, a me ka Confucius Grove ma Qufu, Shandong Province, i hui pū ʻia ʻo "Three Confucius" ma Qufu, ʻo ia nā hōʻailona o Confucius a me Confucianism ma Kina a kaulana no kā lākou waiwai moʻomeheu, ka mōʻaukala lōʻihi. nui, ʻohi moʻomeheu waiwai, a me ka waiwai ʻepekema a me ka noʻeau.Ua alakaʻi ke alakaʻi mākaʻikaʻi i ka hui e kipa aku i ka "Confucius Mansion, Confucius Temple, a me Confucius Forest", wehewehe i ka hoʻokumu ʻana a me ka hoʻomohala ʻana o ka moʻomeheu Confucian, a e mahalo nā mea a pau i ka naʻauao o Confucianism a ʻike i kona nani.

20230406120023_9799 20230406120134_4949

He pōkole loa ka manawa leʻaleʻa, a ua pau ka huakaʻi 1 lā ma ʻaneʻi.Akā e ola mau nā hoʻomanaʻo maikaʻi o ka huakaʻi!ʻAʻole kēia huakaʻi i hoʻonui i ka kamaʻilio ʻana ma waena o nā limahana akā he hui nui pū kekahi o nā limahana, he holo ʻelua o ke aloha a me ka hana.

Ua hiki i nā ʻohana o Anai ke loaʻa nui, ʻaʻole wale i ka hoʻomaopopo ʻana i ka manaʻo o ka Confucianism no ke aʻo ʻana, ka haipule keiki, ke aupuni maʻemaʻe, a me ke akeakamai o ke ola, akā ʻo ka hoʻomaopopo pū ʻana i ka manaʻo o Confucius no ke aupuni lokomaikaʻi, ke ʻano o nā lula a me ke ʻano o ka noho ʻana. he luna, a he hiki ke loaa ke ano o ka lawe ana, ka pono o ka lehulehu, ka haahaa, ka hanohano a me ka mo'omeheu i ko lakou noho ana a me ka hana.Ua kūkulu ka hanana i kahi alahaka o nā manaʻo no ka moʻomeheu, hoʻohui i ka nui o ka pumehana a me ke aloha i ke ola paʻa hoʻokahi.

He hui kanaka, he alanui, e ulu pu ana, me ka manao mahalo, he nani na halawai a pau.ʻO ka hope, makemake ʻo Anai i ka lā hauʻoli!


Ka manawa kau: Apr-07-2023