banenr

Pehea e hoʻololi ai ka mea hoʻokaʻawale iʻa i ke kāʻei conveyor?

O1CN01uEn3XR2F1c5IekQPr_!!1643038820

1. E hana i kahi kākoʻo maʻalahi no ka hana hou ʻana i ke kāʻei kahiko ma luna o ke kāʻei hou i mua o ke poʻo conveyor, e hoʻokomo i ka hāmeʻa traction ma ke poʻo conveyor, e hoʻokaʻawale i ke kāʻei kahiko mai ke poʻo conveyor ke hoʻololi i ke kāʻei, e hoʻopili i kekahi ʻaoʻao o ke kāʻei. kāʻei kahiko a me ke kāʻei hou, e hoʻohui i ka ʻaoʻao ʻē aʻe o ke kāʻei kahiko me ke kāʻei traction, e hoʻopiha i ke kāʻei hou e kau ana a huki i ke kāʻei kahiko ma o ka mea hoʻopili, a hoʻopau hope i ka hoʻopili ʻana o ke kāʻei hou.
2. Hana ʻia ke kāʻei kākoʻo maʻalahi no ka hana hou ʻana i ke kāʻei kahiko ma luna o ke kāʻei conveyor hou ma hope o ka huila huelo, a hoʻokomo ʻia ka mea traction ma kahi mamao mai ka huelo conveyor a hiki i ka roller.Ke hoʻololi i ke kāʻei, e hoʻokaʻawale i ke kāʻei kahiko mai ka huelo o ka conveyor, e hoʻohui i kekahi ʻaoʻao o ke kāʻei hou me kekahi ʻaoʻao o ke kāʻei kahiko, e hoʻohui i kekahi ʻaoʻao o ke kāʻei kahiko me ka mea traction, a hoʻopau i ke kāʻei hou. a me ka huki ʻana i waho o ke kāʻei kahiko ma o ka mea traction.ʻO ka hope e hoʻopau i ka pilina o ka lipine hou.
3. E hana a hoʻokomo i kahi pūʻulu alakaʻi maʻalahi Angle mea ma ka ʻaoʻao waena o ka conveyor, e hoʻokomo i ka hāmeʻa traction ma kahi mamao mai ka huelo a hiki i ka wili, e hoʻokaʻawale i ke kāʻei kahiko mai ka huelo i ka wā e hoʻololi ai i ke kāʻei, hoʻohui i kekahi hopena. o ke kāʻei kahiko me ka mea traction a huki mai ma lalo o ka conveyor, a hoʻohui i ke kāʻei hou me ke alakaʻi i ka wā e huki ʻia ka ʻaoʻao o ke kāʻei kahiko i ke alakaʻi maʻalahi Angle mea.Hoʻomoe ʻia ke kāʻei hou a huki ʻia ke kāʻei kahiko e ka mea traction, a ma hope ua pili ke kāʻei hou.
4. E hoʻouka i ka mea traction ma ka ʻaoʻao waena o ka conveyor, e hoʻokomo i kahi hoʻonohonoho o ke alakaʻi maʻalahi Angle mea ma ka waena o ke komo ʻana i ke kāʻei hou a haʻalele i ke kāʻei kahiko, e hoʻokaʻawale i ke kāʻei kahiko mai ke kāʻei waena o ka conveyor ( a i ʻole ke kāʻei haʻahaʻa) i ka wā e hoʻololi ai i ke kāʻei, a laila hoʻohui i kekahi ʻaoʻao o ke kāʻei kahiko me ke kāʻei traction, a hoʻopau i ke kāʻei hou e waiho ana i ke kāʻei a huki i ke kāʻei kahiko ma o ka mea hoʻoheheʻe, a hoʻopau i ka pilina o ka conveyor hou. kāʻei.


Ka manawa hoʻouna: Nov-13-2023