banenr

No ke aha ʻoe e pono ai i kahi kāʻei hoʻohemo manure no nā mea kanu mahiʻai?

ʻO ke kāʻei manure kahi ʻōnaehana i hoʻohana ʻia i nā mahi moa e hōʻiliʻili a wehe i ka manure mai ka hale moa.Hana ʻia ʻo ia me nā kāʻei plastik a i ʻole nā ​​​​mea hao e holo ana i ka lōʻihi o ka hale, me kahi ʻōpala a i ʻole ʻōnaehana conveyor e hoʻoneʻe i ka manure ma ke kāʻei a i waho o ka hale. maʻemaʻe a me ka ʻole o ka ʻōpala, hiki ke hoʻomaikaʻi i ke olakino manu a hoʻemi i ka pilikia o ka maʻi.

Ka lōʻihi: Hana ʻia nā ʻāpana manure me nā mea polymer kiʻekiʻe me ka ʻaʻahu maikaʻi loa a me ka pale ʻana i ka corrosion e pale aku i nā ukana kaumaha a me nā kūlana kaiapuni paʻakikī.

E maʻalahi e hoʻouka: Hoʻolālā ʻia nā kāʻei hoʻohemo manure me kahi ʻano maʻalahi e maʻalahi e hoʻouka a mālama.Hiki ke hoʻopilikino ʻia e kūpono i ka pūnaewele a me nā pono a kūpono i nā nui āpau o nā mahiʻai a me nā keʻena mālama wai ʻino.

ʻO ka maikaʻi kiʻekiʻe: Hiki i ke kāʻei hoʻohemo ʻana i ka manure ke hoʻokuʻu koke i ka manure holoholona mai nā loko a i ʻole nā ​​​​mea hoʻomaʻemaʻe wai, e pale aku i ka hōʻiliʻili ʻana o nā manure holoholona e alakaʻi i ka haumia wai.

Maikaʻi a me ka hana: Ke hoʻohālikelike ʻia me nā ʻano hana hoʻomaʻamaʻa manure maʻamau, ʻoi aku ka liʻiliʻi o nā kāʻei hoʻohemo manure a ʻoi aku ka maʻalahi a me ka waiwai e mālama a hoʻomaʻemaʻe.

Hoalohaloha i ke kaiapuni: Hiki i ke kāʻei hoʻohemo manure ke hoʻemi pono i ka hoʻokuʻu ʻana o ka pollutant mai ka mahiʻai, pale i ka maikaʻi o ka wai a me ka maikaʻi o ka lepo o ke kaiapuni a puni, e hōʻemi i ka hoʻokuʻu ʻana o nā kinoea ʻino, a loaʻa ka hopena maikaʻi i ke kaiapuni.

 


Ka manawa hoʻouna: Apr-27-2023